مقاله بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای صفحه ای آهنی در تصفیه پساب کارخا
مقاله بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای صفحه ای آهنی در تصفیه پساب کارخانه شیر شهر زاهدان با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای صفحه ای آهنی در تصفیه پساب کارخانه شیر شهر زاهدان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای صفحه ای آهنی در تصفیه پساب کارخانه شیر شهر زاهدان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کارایی فرایند انعقاد الکتریکی با استفاده از الکترودهای صفحه ای آهنی در تصفیه پساب کارخانه شیر شهر زاهدان با word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط
تعداد صفحات: 1
چکیده:
سابقه و هدف: ترکیبات الی یکی از مهمترین و بیشترین آلاینده های منابع آبی درپساب صنایع شیر می باشند بنابراین کنترل و حذف آنها جهت حفظ محیط زیست و منابع آبی کاملا ضروری است. فرایند الکترو کواگولاسیون که از جریان مستقیم برق (DC) به منظور حذف آلاینده ها از محلول استفاده می کند از جمله راهکارهای جدید پیشنهادی بوده که در مطالعه حاضر کارایی آن در حذف TC، TSS،COD،BOD و فیکال کلیفرم در تصفیه فاضلاب کارخانه شیر مورد بررسی قرار گرفت. روش تحقیق: ابتدا یک مخزن شیشه ای به حجم موثر 2لیتر و حاوی چهارالکترود صفحه ای آماده والکترودها به روش دوقطبی به یک منبع تغذیه (جهت تبدیل جریان برق متناوب به مستقیم ) جهت انجام آزمایش فراهم گردید. سپس مخزن با فاضلاب خام پرشده و پس از آن عملیات واکنش درگستره پتانسیل الکتریکی 50،30،40،20،10 و 60 ولت، در زمان های واکنش 45،30،15 و 60 دقیقه و با PH برابر 7 صورت گرفت. BOD باروش بطریهای دیجیتالی سنجش BOD، COD با استفاده از اسپکتروفتومتری درطول موج 600 نانومتر، TSS با استفاده از عبور محلول ازصافی ویژه و سپس قراردادن در آون، TC و فیکال کلیفرم کشت میکروبی 9 لوله ای مطابق روش استاندارد اندازه گیری شد. نتایج :نتایج نشان داد که راندمان حذف در شرایط استفاده از الکترودهای آهنی 4 پلیتی در PH برابر 7 تقریبا یکسان بوده و حداکثر راندمان حذف به ترتیب معادل 92/87، 93/3، 97/73، 100و 100 درصد برای TC، TSS،COD،BOD و فیکال کلیفرم درزمان تماس 60 ولت می باشد. همچنین با افزایش ولتاژ راندمان حذف افزایش یافت اما باعث افزایش مصرف الکترودو انرژی نیز شد. با اعمال بالاترین ولتاژ (60ولت) سریع ترین نتایج تصفیه حاصل و تصفیه بهینه فقط در طی 15 دقیقه انجام گردید. نتیجه گیری و بحث: نتایج حاصل از کاربرد فرآیند الکتروکواگو لاسیون با استفاده از الکترودهای آهنی در حذف TC، TSS،COD،BOD و فیکال کلیفرم راندمان بالای حذف حتی در غلظت های بالا را نشان داد. ازطرفی با افزایش غلظت آلاینده ، زمان مورد نیاز برای دستیابی به راندمان حذف مناسب نیز بایستی افزایش یابد.
- ۹۵/۰۹/۱۱