ایران پروژه

پروژه مقاله مقدمه برای جدولها تحت word

ali mo | دوشنبه, ۱ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۵۲ ق.ظ

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه مقاله مقدمه برای جدولها تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه مقاله مقدمه برای جدولها تحت word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه مقاله مقدمه برای جدولها تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه مقاله مقدمه برای جدولها تحت word :

مقدمه برای جدولها
تهیه صفحه داده های یک جدول:
همان طور که شما ممکن است با microsoft Access با نصب الگوهای ((کمی)) که بخش کوچکی از موضوع پایگاه داده ها را بر می گیرد.
دلیل این است که آنها به عنوان نمونه هایی که شما قادر به یادگیری آن بودید در دسترس تان قرار می گرفتند.
بیشتر اوقات آنها انچه که شما می خواهید را ارایه نمی دهند ؛ بنابراین شما کمی مجبور خواهید شد نوآوری داشته باشید.
زمان استفاده از این فرایند؛ شما کنترل بیشتری بر روی تمتم قسمتها خواهید داشت. بعد از یادگیری چگونگی انجام بعضی تغییرات قادر خواهید داشت.بعد از یادگیری چگونگی انجام بعضی تغییرات قادر خواهید بود بعضی از جنبه های پایگاه داده های ایجاد شده؛ مورد استفاده در برنامه پایگاه داده ها را توصیف کنید.
یادگیری عملی: ایجاد یک پایگاه داده خالی

1 ـ از صفحه کامپیوتر آیکن ACCESS را دوبار کلیک کنید برای فرا خوانی کاربردی.
2 ـ از روی جعبه گفتگوایmicrosoft Access دکمه رادیویی پایگاه دادهای ACCESS خالی را کلیک کنید.
3 ـ OK را کلیک کنید.

4 ـ از آنجایی که ACCESS برای ذخیره اجزای مورد نیاز پایگاه دادها تان یک فایل را بوجود می آورد؛ نیاز به یک نام دارد .
5 ـ در جعبه متنی نام فایل ؛ book collection را به عنوان نام پایگاه دادها تان تایپ کنید.
6 ـ برای ایجاد یک فایل جدبد پایگاه داده؛ create را کلیک کنید.
تهیه یک جدول از پیش نویس : دیدگاه صفحه داده ها

جدول مهمترین جزء پایگاه داده هایتان می باشد. آن در شروع تقریبا هر قسمت از داده‎ها را کنترل می کند
به این دلیل که شما همیشه پایگاهداده ها را از جدول شروع می کنید . روشهای گوناگونی برای ایجاد جدول وجود دارد .
یک جدول یکی از دو دیدگاه را در همه زمانها نشان می دهد. تصویر صفحه اطلاعات پنجره ای است که مانند برگه گسترده ظاهر می شود و این جایی است که ما اولین جدول مان را درست خواهیم کرد.
یادگیری عملی: ایجاد جدول از دیدگاه صفحه داده ها
1 ـ از نوار منوی ACCESS ؛. INSERT را کلیک کنید.

2 ـ از روی جعبه گفتگو ای جدول جدید؛ desgin view را کلیک کنید و به تغییرات آیکن و توضیحات کوچکی که در سمت چپ بخش گفتگو ای آمده است توجه کنید.
3 ـ حلقه جدول را کلیک کنید و تئضیحات سمت چپ را بخوانید.
4 ـ صفحه دیدگاه داده ها را کلیک کنید.
5 ـ ok را کلیک کنید.
توصیف جدول: دیدگاه صفحه داده ها
یک جدول در دیدگاه صفحه داده ها از بخشها؛ ستونها و ردیفهای گوناگونی تشکیل در بالای جدول؛ شما نوار عنوان دارید. این نوار از آیکن های جدول؛ بخشهای اصلی که نوار عنوان نامیده می شود و دکمه های سیستم تشکیل شده است.آیکن جدول نماینگر جدول می باشد.
آن مانند هر آیکن پنجره؛ از منوهایی تشکیل شده که به شما اجازه جابجایی ؛ حداکثر کردن یا بستن جدول را می دهد. بزرگترین تفاوت نوار عنوان اینست که جدول آن منوی گسترده تری دارد که ما در سر تاسر این فشردگی هر زمان که نیاز باشد استفاده کنیم.

ستونها :
در زیر نوار عنوان؛ ستونها نشان داده شده اند . اینها فیلد داده ها هستند. آنها اصلی هستند و فیلد یک؛ فیلد دو؛ و فیلد سوم و غیره نامیده می شوند.
هر ستون یک گروه از اطلاعات را نشان می دهند. با بعضی نقایص؛ جدول با 10 ستون شروع می شود شما می توانید ستونهای بیشتری را اضافه و یا ستونهای غیر ضروری
را حذف کنید.

ردیفها :
شما در سمت چپ جدول؛ ردیفهایی دارید که رکوردهایی برای هر آیتم که در پایگاه داده ها وجود دارد ارایه می دهند.
هر ردیف یک ردیف گزیشنگر؛ خاکستری مربعی شکل دارد که به شما اجازه انتخاب تمام ردیفها را میدهد. با بعضی از نقایص؛ جدول با 21 ردیف شروع می گردد.
تعداد ردیفها با افزایش رکود ها افزوده و با حذف بعضی از رکود ها کاهش می‎یابد.همانطور که ما بعدا یاد خواهیم گرفت که حذف یک ردیف کاملا متفات از حذف یک ستون می باشد.

سلولها :
بر روی ناحیه اصلی صفحه داده ها؛ مستطیل های سفیدی که توسط حاشیه های خاکستری جدا می شود سلول نامیده می شوند. هر سلول در داخل هر ستون و ردیف قرار دارد.
هر سلول فیلد دادهای را مورد بررسی قرار می دهد. داده ای که در جدول وارد می کنید داخل سلول تایپ می شود.

نوارهای پیمایشی :
در سمت راست صفحه داده ها؛ نوار پیمایشی عمودی وجود دارد. آن به شما اجازه جابجایی به سمت بالا و پایین بر روی صفحه داده ها را می دهد؛ این زمانی رخ می دهد که جدول تان در یک زمان یادداشتهای بیشتری را نتواند به شما نشان دهد و این در بیشتر زمانها اتفاق می افتد.
معمولا نوار پیمایشی دیگری در پایین سمت راست جدول قرار دارد آن به شما اجازه جابجایی به سمت چپ و راست نواحی مشاهده نشده جدول را می دهد.
کلید های راهیابی به جدول :
در قسمت پایین تر سمت چپ؛ جدول از 5 کلید به منظور راهیابی به جدول و جهبه متنی تشکیل شده است.

دکمه نقش
اولین رکورد:اجازه جابجایی به اولین رکورد جدول را می دهد.
رکورد قبلی : اجازه برگشت رکورد قبلی( اگررکورد وجود داشته باشد ) را از رکورد فعلی می د هد.
رکورد نشانگر : نمایش اعدادی که در رکورد فعلی نشان داده می شود.
رکورد بعدی : اجازه جابجایی رکورد جلوتر را می دهد.

آخرین رکورد : اجازه جابجایی به آخرین رکورد جدول
رکورد جدید : برای وارد کردن یک رکورد جدید در جدول مورد استفاده قرار می گیرد

نامهای فیلد :
یک فیلد تقریبا می تواند هر نامی داشته باشد؛ عنوان کتاب؛ این عنوان کتاب است؛ عنوان های کتاب منم؛ و غیره ؛ بعضی از فیلدها فقط اطلاعات جزیی خواهند داشت مانند سن شخص؛ تعداد کتاب ها mi او و غیره.
ممکن است خوب نباشد که به آنها نامی که فضای خیلی زیادی را گرفته بدهیم. در آینده وقتی شما برنامه ای را شروع می کنید ممکن است کنترل کردن اسامی که فقط از یک کلمه بدون فضا تشکیل شده است آسانتر باشد.

همچنین اگر شما بر نامه ریزی کرده اید که کاربرد های SQL یا کاربرد های پایانی که با سرویس دهنده SQL به عقب انتقال پیدا کند شما مجبور خواهید بود از نامهای یک کلمه ای استفاده کنید. برای نامگذاری یک فیلد؛ ابتدا به داده هایی که در یک گروه ساخته خواهند شد توجه کنید. اگر در نظر دارید حقوق کارمندان را در یک فیلد وار کنید فقط می توانید آنرا فرا بخوانید. اگر شما اسم کوچک و اسم فامیل کارمندان خاص را می خواهید؛ فیلد؛ نام ها برای تفاوت بین آنها استفاده خواهد شد.در این مورد؛ شما می توانستید نام اولین فیلد را به عنوان اسم کوچک و آخرین نام را فامیل نام گذاری کنید.

اگر چه این تکنیک به شما اجازه می دهد که از یک نام یک کلمه ای استفاده کنید؛ بعضی از مردم ممکن است دچار سر در گمی شوند. این پیشنهاد باعث تفاوت در هر جایی که نام جدید انگلیسی ( یا زبانی که شما برای طراحی پایگاه داده ها یتان استفاده می کنید )
در فیلد نامها بکار گرفته شود.بجایfirst Name استفاده کنید. بجای Full name ؛ از Full name استفاده کنید و به جای Firstdayof monthe از Firstdayof Monthe استفاده کنید.

علم یادگیری : نام گذاری فیلدها
1 ـ سر آیند اولین فیلد را دوباره کلیک کنید: فیلد1 را وقتی که آن پر رنگ می باشد ( در یک کلمه ) book title را تایپ کرده و سپس دکمه enter را فشار دهید.
2 ـ هر جایی زیر ستون فیلد 2 را برای فعال کردن کلیک کنید.
3 ـ روی نوار ابزار منوی؛ rename . format را کلیک کنید. آن فیلد نام را در حالت ویرایش edit قرار می دهد.
4 ـ copy righat year را تایپ کنید.
5 ـ فیلد 3 را راست کلیک کنید سپس Rename column را از منوی conteat کلیک کنید.
6 ـ Author را تایپ کنید.

7 ـ استفاده از یکی از تکنیکهایی که یاد گرفته ایم ؛ تغییر دادن چهارمین فیلد به Isbnn number است.
8 ـ پنجمین فیلد را به puldisher تغییر دهید.
9 ـ ششمین فیلد را به comments تغییر داده و برای رسیدن به اولن فیلد دکمه enter را فشار دهید. جدول همانطور که ما هم اکنون در دست داریم دیدگاه صفحه داده ها می باشد.

ذخیره سازی در یک جدول :
اگر چه که یک فایل با ارزش نیست؛ یک جدول موضوع با ارزشی است که شما باید همیشه تغییراتی را که در ساختار آن ایجاد کردهاید ذخیره کنید.
زمانیکه شما داده هایی را وارد می کنید؛ اطلاعاتی که در جدول وارد کردهاید فورا ذخیره می شود؛ همانطور که شما به زودی مشاهده خواهید کرد.
برای ذخیره جدول از نوار منوی File و سپس save را کلیک کنید و همچنین شما می توانید Ctrl+S را فشار دهید.شما همچنین با اجراء باید یک فن صحیح در بستن جدول داشته باشید؛ شما ذخیره یک جدول را اعلان خواهید کرد.

( اگر ساختار آن از ساختاری که قبل از باز شدن داشته تغییر یابد‌)
اگر جدول ذخیره نشده باشد از شما در خواست خواهد کرد که نامی برای جدول ارایه دهید. یک جدول می تواند هر نامی داشته باشد؛ زمانیکه ما فیلد نامها را بوجود می آوریم با چنین فضا های مشابهی مواجه می شویم. در این زمان پیشنهاداتی به شما می شود؛ که اولا نام یک جدول باید نوع داده هایی را که در اختیار دارد منعکس کند.

ثانیا:شما می توانید جدول را با کلمات کمی و با داشتن فضا هایی نام گذاری کنید اما به دلایلی که قبلا ذکر شد از نام های یک کلمه هی بدون فضای لازم استفاده کنید. آخرین پیشنهاد؛ توصیه می کند که سما از یک پیشنوند که جدول را مشخص می کند استفاده کنید. بنابراین نام یک جدول باید با پیشوند TBL معرفی گردد.

اگر نامها یک شناسه مانند Music idns را در بر بگیرند به جدول نام شبیه به tbl Musicans را بدهید. نام خوب دیگری می تواند tbl students باشد. اگر نام جدول ترکیب کلماتی مانند Bank Account یا Student Academic را منعکس کند هر کلمه جدید را با نمونه آن شروع کنید. مثال هایی وجود دارد مانند: Tbl Bank Accounts ؛ ‌Tbi Student Acodemic Numbers ؛ Tbl Member Registration
یادگیری عملی : ذخیره یک جدول:

1 ـ روی نوار ابزار صفحه داده های جدول دکمه Save را برای ذخیره جدول فعلی کلیک کنید
2 ـ Tbi books را تایپ کنید. آن نام اولین جدول مان خواهد بود.
3 ـ OK را کلیک کنید.

یک کلید اولیه :
ما قبلا دیدهایم که پایگاه داده ها در Access از اجزای بین ارتباطی مختلفی تشکیل شده است. برای شناسایی این اجزاء؛ بیشتر جداول Access نیاز به داشتن کلید اولیه برای هر جدول دارد. وقتی که شما ارتباطی را بین جداول ایجاد می کنید پایگاه داده نیاز خواهد داشت که ار کلید اولیه آن به هر جدول بر گردد. سه راه اصلی برای دستیابی به کلید اولیه روی جدول وجود دارد.
اگر شما برای استفاده از برنامه ای؛ جدولی را ایجاد کردید از شما سوال خواهد شد که آیا شما می خواهید Access یک کلید اولیه برایتان تعیین کند.
اگر شما در حال ایجاد یک جدول در design view باشید می توانید دکمه کلید اولیه روی نوار ابزار را کلیک کنید در حالیکه فیلد بر گزیده؛ انتخاب شده می توانید primary key edit را از نوار منو کلیک کنید. اگر شما سعی در ذخیره جدولی که در data sheet view ایجاد شده را دارید؛ که شما مجموعه ای از کلید اولیه را نخواهید داشت به همان صورت اعلان خواهید کرد.

حالتهایی وجود دارد وقتی که کلید اولیه را نمی خواهید و به آن نیاز ندارید؛ در این زمان ما از یکی دیگر استفاده خواهیم کرد.
یادگیری عملی : نصب کلید اولیه
بنابراین با کلیک کرده وبه Access اجازه دهید که کلید اولیه را برای شما ایجاد کند.

تغییر نام فیلد :
یکی از مواردی که با طراحی و نگهداری پایگاه داده ها سر و کار دارند باز نگری فیلد ها و اطمینان از وضوح کافی برای کاربر می باشد. سه موضوع در ارتباط با نام فیلد وجود دارد. بعضی از فیلد ها همچنانکه که به زودی متوجه خواهید شد یا هم در ارتباط هستند و شما باید در زمانیکه تصمیم به تغییر نامشان دارید دقیق باشید. موضوعات دیگر به نام فیلد و توضیحاتش مربوط می باشند. نام فیلد عمدتا از دو بخش دیدگاه توسعه دهنده تشکیل شده است: نام وتوضیح واقعی. نام فیلد به عنوان بخشی از جدول ذخیره شده و در هر کاری با جدول که باید جوابگوی آن باشد سر و کار دارد.

توضیحات به سادگی کاربر را در شناسایی استفاده از فیلد خاصی راهنمایی می کند. دو موضوع که کاملا به هم بی ارتباطند وجود دارد. برای مثال؛ شما می توانید فیلدی که نامش socecnher می باشد داشته باشید در حالیکه توضیحاتش نشانگر nat می باشد.اعداد از Gvt تاثیری بر روی عملکرد جدول نخواهد داشت. بطور کلی مانند یک توسعه دهنده شما باید به نام های فیلد تان توجه کنید زیرا نام هایی وجود دارد که شما در زمان انجام محاسبات و موضوعات برنامه نویسی دیگر به آن مراجعه خواهید کرد.

برای تغییر نام فیلد در datasheet view هر تکنیکی که ما یاد گرفته ایم را برای تغییر نام فیلد استفاده کنید. بعد از اینکه شما نام را تایپ کردید نام جدید جایگزین نام قبلی می شود. برای تغییر نام فیلد در dwsign view آنرا کلیک کنید و نام جدید را تایپ کنید.

یاد گیری عملی : تغییر نام فیلد
1 ـ نام Id را دوبار کلیک کنید و book Id را تایپ کنید.
2 ـ سپس دکمه enter را فشار دهید تا از روی نام فیلد تغییر مکان دهید.
3 ـ برای بستن جدول فعلی روی دکمه close کلیک کنید.

استفاده از برنامه جدول :
هنگامی طراحی و ایجاد جدولها به هر یک از جداول به عنوان یک ماهیت متفاوت فکر کنید. همواره مطمین شوید هر جدول نقشی مهم؛ و واحد برای بقیه پایگاه داده ها ایفا می کند. از آنجا که قبلا ما اهمیت یک primary key را مرور کردیم؛ ما واقعا یاد خواهیم گرفت که چگونه با ارتباطات جداول به عنوان بخشی از پایگاه داده ها سر وکار داشته باشیم.
اما زمانیکه روی نقش جدول خاصی تصمیم می گیریم اگر نیاز باشد آنرا طراحی می کنیم؛ بعضی از آن ها داده هایشان را به فیلد های جداول دیگر ارایه خواهد داد.

در واقع آن پاسخی است که به سیستم پایگاه داده رابطه ای ارایه می شود مانند Microsoft Access و مانند microsoft excel که با پایگاه داده تحت متضاد می باشد.
برنامه ها در Access به شما اجازه می دهند که از فیلد ها از پیش تعریف شده و پیشنهاد شده برای جدولتان استفاده کنید.
البته این بدین معنی نیست که شما مجبورید از برنامه ها استفاده انحصاری کنید.
برنامه جدول به شما اجازه می دهد که بعضی از فیلد هایی که قبلا تعریف ؛ و به شکلی خاصی ساخته شده برای استفاده در جدولی که ایجاد کردهاید انتخاب کنید.

جداول در دو گروه اصلی سازمان دهی می شوند: تجاری و خصوصی . برای انتخاب یکی از این دو گروه دکمه رادیویی را انتخاب کنید. هر گروه اصلی از نمونه جداول گوناگونی تشکیل شده است.
برای انتخاب یک نمونه جدول؛ نام آنرا در فهرست سمت چپ کلیک کنید.

در فهرست میانی؛ فهرست sample fields ؛ فیلدها به نمونه جدول انتخابی که نمایش داده شده وابسته می باشد. از آن فهرست شما فیلد های مورد علاقه را انتخاب خواهید کرد. هر گاه فیلدی انتخاب شود در فیلد های فهرست In my new tab نشان داده می شود.
سپس شما می توتنید جدول متفاوتی را برای ترکیب فیلد ها از جداول زیادی را تا جایی که مورد دلخواه تان است انتخاب کنید. دکمه های بین فهرست sample fields و فیلد ها در جدول جدید من به شما اجازه می دهد که فیلد ها را کاهش دهید.

در طول فرایند انتخاب فیلد ها اگر شما فیلدی را انتخاب کنید تطابق اسمی اش در فهرست سمت راست ظاهر می گردد.
اگر شما فیلدی از نام مشابه را بیش از یکبار انتخاب کنید؛ برای مثال اگر شما Address twice را انتخاب کنید دومین فاصله 1 Address نامیده خواهد شد.
گاهی اوقات آن؛ آنچه که در نظر شما می باشد و گاهی اوقات آن اشتباه خواهد بود.
اگر شما موقعیکه فیلدی را انتخاب می کنید؛ مرتکب اشتباهی شوید روی فیلد ناخواسته در فیلد های فهرست Inmy new table دو بار کلیک کنید آن فیلد حذف شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |