ایران پروژه


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه پاورپوینت راهکارهای توسعه ی فضا و سازه های شهری جهت ترویج ورزش همگانی تحت word دارای 11 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه پاورپوینت راهکارهای توسعه ی فضا و سازه های شهری جهت ترویج ورزش همگانی تحت word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه پاورپوینت راهکارهای توسعه ی فضا و سازه های شهری جهت ترویج ورزش همگانی تحت word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه پاورپوینت راهکارهای توسعه ی فضا و سازه های شهری جهت ترویج ورزش همگانی تحت word

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه پاورپوینت راهکارهای توسعه ی فضا و سازه های شهری جهت ترویج ورزش همگانی تحت word :

اسلاید 1 :

راهکارهای توسعه ی فضا و سازه های شهری جهت ترویج ورزش همگانی
سازه های فضاکار گروهی از سازه ها می باشند که رفتار سه بعدی داشته و معمولا دارای فرمهای بدیع مستوی یا منحنی در فضا هستند که با مدولهای تکرار شونده و یکسان طراحی و احداث می گردند. این سازه ها معمولا در خور تولید صنعتی انبوه بوده و قیود فنی و اقتصادی را با تلفیق مناسبی از مفاهیم سازه ها،اصول ایمنی از طریق جلب دیدگاههای زیبایی شناسی ،سرعت در نصب و دقت در اجرا را به ارمغان می آورند. متداولترین کاربرد سازه های فضاکار با تعریف فوق در طراحی و ساخت پوشش ساختمان هایی است که در آنها عملکرد ساختمان ایجاب می نماید که دهانه های بزرگ و وسیع در دو جهت متعامد توسعه یابند.

اسلاید 2 :

 بدیهی است این نوع سازه ها چند منظوره بوده و کاربرد های ویژه ای در استادیوم ها و سالنهای ورزشی دارند.از دیگر مکانهایی که از مزایای این نوع پوشش ها در آنها می توان بهره برد باید به سالنهای اجتماعات ،نمایشگاههای چند منظوره ،مراکز فرهنگی و هنری ،مصلی ها و مساجد،آشیانه هواپیما ها ،سالنهای صنعتی، انبارهای وسیع وانواع پایانه های مسافربری اشاره کرد. این نوع سازه ها به دلیل فرمهای بسیار متنوع از جمله گنبدی، چلیکی،قوسی، شبکه ای مسطح دویا چند لایه و ; علاوه بر کاربرد وسیع دارای زیبایی های ویژه و جذابیت فراوان هستند که توام با دقت در اجرا و ارتقاء کیفیت فضا می باشند.

اسلاید 3 :

در این نگارش تلاش بر این است که با ارائه اصول اساسی مبتنی برطراحی و ساخت با ذکر کاربری های فراوان آن در زمینه ورزشی با مطرح کردن انواع دیگر سازه های فضاکار مانند سازه های کش بستی و تاشو این مفاهیم به دقت مورد بررسی وارزیابی قرار گیرد.

اسلاید 4 :

فضاهای ورزشی و طراحی شهری

فضاهای ورزشی گونه ای فضای اجتماعیدر سکونت گاه های انسانی است. است. فضای اجتماعی عنصرذاتی درحیات پویا، وکارکرد موثر شهرها می باشد. در فضاهای ورزشیی کارکردهای ذیل جریان دارند: -1 حضور همزمان ومتراکم جمعیت پر شمار انسانی. – گذران اوقات فراغت وتفریح اهالی شهرهای بزرگ وکلان شهرها. – ارتباطات چهره به چهره. – انجام مسابقات ورقابت های ورزشی بین گروه های جمعیتی . برگزاری میتینگ ها و گردهمایی های غیر ورزشی با اهداف اجتماعی وگاها سیاسی. در میادین ورزشی فعالیت های انسانی محور اصلی و دلیل جودی،طراحی و پدیداری مکان هستند و سایر عوامل از این متغیر اصلی پیروی می نمایند. روش های مشهور شهرسازی ومعماری شهری ایرانی(مانندمکتب اصفهان) به پدیده فضاهای اجتماعی نگاه ویژه ای مبذول نموده وفضای ورزشی را درآن لحاظ نموده اند. ( نمونه میدان نقش جهان ووجود زمین چوگان در مکان مرکزی آن گویای این مهم است .)

اسلاید 5 :

 اما در چند دهه اخیر، شهرهای ایرانی نیز متأثر از ماشینیزم و عواقب صنعتی شدن آن هم به شیوه کشورهای در حال توسعه،درمورد فضای شهری،کاستی ها ونارسائی های بسیاری راتحمل نموده است. به طوری که تعادل بخش های متراکم مسکونی با فضاهای عمومی واماکن تعاملات اجتماعی بین اهالی بر هم خورده و شهر های بزرگ آشکارا از کمبود اینگونه فضاها در مضیقه هستند .

اسلاید 6 :

حال آن که در بافت تاریخی شهرهای کهن ایرانی هر محله دارای یک فضای ورزشی ویژه اهالی محل بوده است.وبزرگترین فستیوال ورزشی شرق درمیدان شاهی اصفهان(نقش جهان) در حضور شاه صفوی وسران کشور انجام می شده است،وشیراز دارای میدان چوگان بیست هکتاری بوده است (که تا سال 1379 ه ش موجود بود وطی چند سال اخیر به مجموعه آپارتمانی بسیار متراکم تبدیل شد.) .

اسلاید 7 :

ضروری است در طراحی شهری امروز کشور فضاهای اجتماعی (همچون فضاهای ورزشی) نه فقط در مقیاس فراگیر شهری بلکه در مقیاس واحدهای همسایگی و نواحی مسکونی جایگاه خود را باز یابد وبرای آن ها با توجه به ضرورت های اجتماعی ،کارکردهای چند منظوره اجتماعی لحاظ گردد.در مقاله پیش به بررسی موضوعی فضاهای ورزشی از دید شهرسازی با ارائه نمونه هائی ازواقعیت های شهری امروز پرداخته خواهد شد.

اسلاید 8 :

نقش محیط زیست و طراحی شهری در ترویج و توسعه ورزشهای همگانی

تشویق مردم به انجام پیاده روی بیشتر در زندگی روزمره به منظور بهبود وضع سلامت جمعیت مورد توجه بسیاری از پژوهشگران قرار گرفته است. اگرچه بیشتر مطالعات بر روی تکنیک هایی که به انجام فعالیت های فیزیکی در افراد کم تحرک و استراتژی های رفتاری در سطح فردی کمک می کنند متمرکز گردیده است، اما تحقیقات با محوریت مسائل زیست محیطی و اجتماعی در زیر گروه های غیر فعال به طور گسترده نامکشوف باقی مانده و نیازمند پژوهش بیشتری است.

اسلاید 9 :

در این مقاله سعی شده است بطور کاربردی به ارتباط بین کاهش سطح ترافیک و بهبود و پیشرفت وضع سلامت و بهداشت جوامع پرداخته شود، چنانکه شواهد زیادی وجود دارند که نشان می دهند ایجاد انگیره به تنهایی کافی نبوده و لازم است موضوعات زیست محیطی، به ویژه برنامه ریزی برای ترویج پیاده روی به عنوان یک روش مناسب جابجایی در سطح شهر مورد توجه و تاکید قرار گیرد.

اسلاید 10 :

نگرشی به ورزش از دیدگاه شهر

این مقاله با جستاری چند در خصوص ضرورت و اهمیت ورزش در دنیای امروز ، به مقایسه متون جهانی شهر سازی در خصوص ورزش و شرایط شهر های ام روز دنیا می پردازد و به اختصار شرایط شهر های ایران را مورد تجزیه و تحقیق قرار می دهد . مقاله در پنج قسمت تهیه شده است ، در قسمت نخست اهمیت تحرک جسمی و اجتماعی جمعیت در ارتباط به گسترش انواع فناوریهایی که زمینه های تحرک بخش زندگی جمعیت را محدود می سازد ، مو رد توجه قرار می گیرد . در قسمت دوم ساختار دیروز و امروز شهر ها از نظر تحرکات فردی و اجتماعی و نقش ورزش در آنها مورد بررسی قرار گرفته است . در قسمت سوم به بررسی معیار های شهری در خصوص کاربری های زمین ورزشی مورد توجه قرار می دهد . در قسمت چهارم شرایط شهر های ایران از نظر امکانات ورزشی مورد توجه قرار می گیرد و بالاخره در قسمت پنجم به تجزیه و تحلیل این شرایط با معیار های شهر سازی پرداخته می شود. این مقاله در نتیجه گیری مهمترین راه در زمینه آرامش اجتماعی جمعیت و سلامت فردی جمعی آنرا تحقق اهداف و معیار های ورزشی شهر سازی و توجه کامل مدیریت شهری به دستیابی به این اهداف میداند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |