پروژه مقاله فیزیولوژی ورزش تحت word

پروژه مقاله فیزیولوژی ورزش تحت word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه مقاله فیزیولوژی ورزش تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه مقاله فیزیولوژی ورزش تحت word
کربو هیدراتها، چربیها و پروتئینها
قسمت اول: کربوهیدراتها
انواع کربوهیدراتها و منابع آنها:
مونو ساکاریدها:
اولیگوساکاریدها:
پلیساکاریدها:
نقش کربوهیدراتها در بدن:
قسمت دوم چربیها:
انواع و منابع چربیها:
چربیهای ساده:
چربیهای مرکب:
چربیهای مشتق:
نقش چربی در بدن:
قسمت سوم: پروتئینها:
انواع پروتئینها:
منابع پروتئین:
سیستمهای انرژی
شیوع آسیبهای ورزشی:
انواع آسیبها:
علل آسیبهای ورزشی:
عوامل مؤثر در پیشگیری از آسیبهای ورزشی عبارت است از:
آمادگی جسمانی چیست؟
حقایقی درباره کسب آمادگی جسمانی:
اجزای آمادگی جسمانی چیست؟
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه مقاله فیزیولوژی ورزش تحت word
کتاب فیزیولوژی ورزشی
(1) انرژی و تغذیه
نویسنده: ویلیام دی، مک آردل ، فرانک آی.کچ، ویکتور ال.کچ
ترجمه: دکتر اصغر خالدان
کتاب فیزیولوژی ورزشی
نویسنده : ادوارد ل.فوکس
ترجمه غلامرضا مجلسی – حمیدرضا مجلسی
کتاب ترکیب بدن و کنترل وزن
نویسندگان: دکتر پاتریشیا، آ.ایزیمن ، دکتر استفان ، سی،
جانسون – جان ، ای نستون
ترجمه و ویرایش علمی: دکتر عباسعلی کائینی، استادیار دانشگاه تهران
کتاب آسیبهای ورزشی
نویسندگان: دکتر دیوید جی. برگرون ، دکتر ویلسون گرین
ترجمه: دکتر شهرام فرج زاده
کتاب راهنمای جامع آمادگی جسمانی بانوان
نویسنده: دکتر گیل شرمن،دکتر کریستین هایکوک
ترجمه : حبیب هنری(عضو هیئت علمی وزارت فرهنگ وآموزش عالی)
کربو هیدراتها، چربیها و پروتئینها
کربوهیدرات ، چربی و پروتئین مواد غذایی مصرفی روزانه هستند که انرژی لازم را برای حفظ اعمال بدن به هنگام استراحت و فعالیتهای مختلف جسمانی فراهم میکنند. صرفنظر از نقش آنها به عنوان سوخت و ساز زیستی ، نقش مهمی در حفظ تمامیتهای ساختاری و عملی موجود زنده بر عهده دارند
قسمت اول: کربوهیدراتها
همانطور که از نام کربوهیدراتها مشخص است ، این مواد از کربن و آب تشکیل شدهاند. برای تشکیل مشتقات کربوهیدراتی ، اتمهای کربن ، هیدروژن و اکسیژن با هم ترکیب میشوند. ساختمان شیمیایی پایه در مولکول قند ساده شامل زنجیرهای از سه تا هفت اتم کربن است که اتمهای هیدروژن و اکسیژن به صورت منفرد به آن متصل شدهاند. مهمترین قند نمونه گلوکز است
بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه مقاله فیزیولوژی ورزش تحت word
کربوهیدراتها سه نوعند: مونو ساکاریدها ، اولیگو ساکاریدها و پلی ساکاریدها
مونو ساکاریدها
بیش از 200 مونوساکارید در طبیعت شناخته شده است . معروفترین مونوساکاریدها ، گلوکز ، فروکتوز و گالاکتوز است
گلوکز که دکستروز یا قند خون نیز نامیده می شود به صورت قند طبیعی در مواد غذایی ساخته می شود
فروکتوز یا قند میوه ، به مقدار فراوان و به شکل طبیعی در میوهها و عسل وجود دارد و شیرینترین قند محسوب میشود
گالاکتوز در طبیعت به صورت آزاد وجود ندارد. بلکه باید آن را از قند شیر حیوانات شیرده به دست آورد. گالاکتوز در بدن برای سوختو ساز انرژی به گلوکز تبدیل می شود
اولیگوساکاریدها
دیساکاریدها یا دو قندیها عمدهترین نوع اولیگوساکاریدها هستند که از ترکیب دو مولکول مونوساکارید تشکیل میشوند در مجموع ، یک قندیها و دو قندیها آنچه را اصطلاحاً قندیهای ساده خوانده میشود ، به وجود میآورند. این قندها با عناوین و اشکال گوناگونی بسته بندی میشوند که از جمله آنها میتوان به شکر سرخ ، شربت ذرت، قند مصنوعی ، عسل و شیرین کنندههای طبیعی اشاره کرد
پلیساکاریدها
پلیساکاریدها یا چند قندیها ، از سه یا چند مولکول قند ساده تشکیل میشوند. در واقع بین 300 تا 26 هزار مولکول قند ساده میتوانند به یکدیگر متصل شوند.(پلیمر) تا یک چند قندی را به وجود آورند . چندقندیها عموماً به دو گروه گیاهی و حیوانی طبقهبندی می شوند
نقش کربوهیدراتها در بدن
منبع انرژی
وظیفه اصلی کربوهیدراتها تأمین انرژی سوختها برای بدن است
ذخیره سازی پروتئین
چاشنی سوخت و سازی
سوخت دستگاه محیطی مرکزی
قسمت دوم چربیها
مولکول چربی دارای همان عناصر ساختاری مولکول کربوهیدرات است با این استثنا که پیوند اتمهای ویژه به نحو چشمگیری متفاوت است. به ویژه نسبت هیدروژن به اکسیژن به طور بارزی در ترکیب چربی بیشتر است
بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه مقاله فیزیولوژی ورزش تحت word
چربیها را میتوان در یکی از سه دسته اصلی چربیهای ساده ، چربیهای مرکب و چربیهای مشتق قرار داد. چربیهایی که هم در گیاهان و هم در حیوانات یافت میشوند، عموماً روغنی بوده ، در آب نامحلولند
چربیهای ساده
چربیهای ساده اغلب «چربیهای خنثی» نامیده می شوند و عمدتاً شامل تریگلیسریدها هستند.تریگلیسریدها که فراوانترین چربی بدن محسوب میشوند عمدهترین شکل ذخیره چربی (بیش از 95% چربی بدن به صورت تریگلیسرید است) را تشکیل می دهند
چربیهای مرکب
چربیهای مرکب از یک چربی خنثی در ترکیب با سایر مواد شیمیایی تشکیل شدهاند ساخته شدن این چربیها در همه یاختهها صورت میگیرد ، هر چند بیشترشان در کبد ساخته می شود و فسفولیپیدها علاوه بر کمک به حفظ انسجام ساختاری یاخته در لخته شدن خون و در ساختمان روکش تارهای عصبی اهمیت زیادی دارند
چربیهای مشتق
این دسته از چربیها شمال موادی هستند که از چربیهای ساده و مرکب مشتق شدهاند. معروف ترین چربی مشتق شده کلسترول است
نقش چربی در بدن
مهمترین اعمال ارزشمند چربی بدن عبارتند از
1) فراهم کردن بزرگترین ذخیره انرژی پتانسیل بدن
2) انجام وظیفه به عنوان بالشتکی برای محافظت از اعضای حیاتی
3) ایجاد عایقی در برابر فشار حرارتی محیطهای سرد
قسمت سوم: پروتئینها
پروتئینها از واژهای یونانی به معنی «مهمترین» گرفته شدهاند آنها از این نظر شبیه کربوهیدراتها و چربیها نیز که اتمهای کربن ، اکسیژن و هیدروژن دارند. علاوه بر این پروتئینها دارای ازت هستند که همراه با سولفور ، فسفر و آهن ، تقریباً 16 درصد مولکول را تشکیل میدهد. پروتئین از قالبهای ساختمانی مربوط به خود به نام اسیدهای آمینه شکل گرفته است
انواع پروتئینها
بدن نمیتواند هشت نوع از اسیدهای آمینه (9 اسید آمینه در کودکان و افراد مسنی که مشکلات روحی و جسمی دارند) را بسازند. و لذا باید از پیش در غذاها وجود داشته باشند. اینها را اسیدهای آمینه ضروری مینامند
اسیدهای آمینه شامل:ایزولوسین ، لوسین، لیزین، میتونین ، فنیل آلانین، ترئونین، تریپتوفان و واسین هستند
9 اسید آمینه باقیمانده که بدن میتواند خودش آنها را بسازد غیر ضروری نامیده میشوند
بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه مقاله فیزیولوژی ورزش تحت word
تخممرغ ، شیر ، گوشت، ماهی و ماکیان منابع پروتئینی هستند. در حال حاضر تقریباً پروتئین تغذیهای از منابع حیوانی تأمین میشود
نقش پروتئین در بدن
در حدود 12 تا 15 درصد جرم بدن را پروتئین تشکیل میدهد. همچنین پروتئینها نقش مهمی در تنظیم کیفیت اسید بازی مایعات بدن ایفا میکنند. پروتئینها برای انقباض عضله ضروریاند. استین و میوزین پروتئینهای ساختاری هستند که در هنگام حرکت و با انقباض و کوتاه شدن عضله روی یکدیگر میلغزند
سیستمهای انرژی

- ۹۵/۰۷/۰۴