مقاله بررسی تغییرات و همگرایی رشد بهره وری تولید پنبه، در استان های کشور با word
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
مقاله بررسی تغییرات و همگرایی رشد بهره وری تولید پنبه، در استان های کشور با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات و همگرایی رشد بهره وری تولید پنبه، در استان های کشور با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات و همگرایی رشد بهره وری تولید پنبه، در استان های کشور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات و همگرایی رشد بهره وری تولید پنبه، در استان های کشور با word :
مقاله بررسی تغییرات و همگرایی رشد بهره وری تولید پنبه، در استان های کشور با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در تحقیقات اقتصاد کشاورزی از صفحه 91 تا 107 منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات و همگرایی رشد بهره وری تولید پنبه، در استان های کشور
این مقاله دارای 17 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پنبه
مقاله بهره وری
مقاله همگرایی
مقاله تحلیل پوششی داده ها
مقاله کشاورزی
مقاله ایران
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: کرباسی علیرضا
جناب آقای / سرکار خانم: صبوحی محمود
جناب آقای / سرکار خانم: مرادی ابراهیم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
پنبه، یکی از گیاهان صنعتی مهم کشور است و بخش زیادی از روغن و الیاف مورد نیاز را تامین می کند.در این مطالعه، ابتدا روند تغییرات بهره وری کل نهاده ها برای 12 استان که سهمی عمده در تولید پنبه دارند، در دوره ی زمانی 1378 تا1386 محاسبه شده و به اجزای آن تفکیک و نقش هر جز در تغییرات بهره وری مورد ارزیابی قرار گرفته است. برای این منظور، کودهای شیمیایی، بذر، نیروی کار، زمین و سموم دفع آفات به عنوان نهاده و میزان کل تولید پنبه وش به عنوان ستاده در نظر گرفته شده است. سپس آزمون همگرایی روی شاخص بهره وری بدست آمده، انجام گرفت. نتایج نشان می دهد که در دوره مورد مطالعه، رشد بهره وری برای کل کشور منفی و در حدود 008/0 درصد بوده است و نوسان های رشد بهره وری بیش تر به تغییرات فناوری مربوط می شود، بنابراین با سرمایه گذاری و انتقال فناوری به بخش کشاورزی، می توان بهره وری را بهبود بخشید. در رابطه با همگرایی رشد بهره وری، هر چند در کل دورهی مورد مطالعه، همگرایی رشد بهره وری تایید نشده، ولی از سال زراعی82 -1381 به بعد، همگرایی وجود داشته است.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
- ۹۵/۰۷/۱۴