مقاله اثرات برهم کنش سرب و اسکوربیک اسید بر رشد و برخی فرایندهای فیزیولوژیک (.Glycine max L) درگیاه
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
مقاله اثرات برهم کنش سرب و اسکوربیک اسید بر رشد و برخی فرایندهای فیزیولوژیک (.Glycine max L) درگیاه سویا با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات برهم کنش سرب و اسکوربیک اسید بر رشد و برخی فرایندهای فیزیولوژیک (.Glycine max L) درگیاه سویا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات برهم کنش سرب و اسکوربیک اسید بر رشد و برخی فرایندهای فیزیولوژیک (.Glycine max L) درگیاه سویا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات برهم کنش سرب و اسکوربیک اسید بر رشد و برخی فرایندهای فیزیولوژیک (.Glycine max L) درگیاه سویا با word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
حسین عصمتی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان،دامغان،ایران
سکینه سعیدی سار – دانشگاه فنی تهران،دانشکده شریعتی،تهران،ایران
حسین عباسپور – دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان،دامغان،ایران
چکیده:
در این پژوهش، آثار برهم کنش سرب و اسکوربیک اسید درگیاه سویا (Glycine max L.)مورد بررسی قرار گرفت. دانه رست های 10 روزه که در محیط هیدروپونیک رشد یافته بودند،در معرض غلضتهای مختلف نیترات سرب (0 و 05 میلی مولار)و اسکوربیک اسید( 0و 1 میلی مولار) قرار گرفتند.علایم سمیت سرب مانند کاهش رنگیزه ها و نیز افزایش سطح مالون دی آلدهید MDA و تغییر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی مانند کاتالاز (CAT) آسکوربات پراکسیداز APX در ریشه ها و برگها نشان دهنده بروز تنش اکسایشی وکاهش رشد در گیاه سویا بود.در حالی که گیاهان تحت تیمار سرب که در معرض اسکوربیک اسید قرار گرفته بودند، رشد بهتری را نشان دادند. اسکوربیک اسید از کاهش رنگیزهها و پراکسیداسیون لیپیدها جلوگیری نموده و فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز را افزایش میدهد.نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان میدهد که اسکوربیک اسید سبب کاهش آثار سمیت سرب در دانه رست های سویا میشود.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
- ۹۵/۰۷/۱۶