مقاله بررسی ایمنی شیرهای پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان شمالی در سال 1389 با word
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
مقاله بررسی ایمنی شیرهای پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان شمالی در سال 1389 با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ایمنی شیرهای پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان شمالی در سال 1389 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ایمنی شیرهای پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان شمالی در سال 1389 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ایمنی شیرهای پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان خراسان شمالی در سال 1389 با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
حمیده نیکوزاده – کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی
احمد یزدانی –
طیبه جعفریان –
ناهید قدرتی –
چکیده:
هدف ازتحقیق حاضر بررسی کلیه فاکتورهای موثربرایمنی شیرهای پاستوریزه کارخانجات استان خراسانشمالی درسال 89 می باشد دراین مطالعه تعداد 120 نمونه شیر پاستوریزه از نظر ویژگی های شیمیایی شامل میزان چربی ماده خشک بدون چربی اسیدیته PH دانسیته نقطه انجماد و باقیمانده آنتی بیوتیک و ویژگیهای میکروبی شامل شمارش کلی میکروبی کلی فرم ها و اشرشیاکلی برطبق روشهای استانداردمورد بررسی قرارگرفتند یافته های حاصل از آزمون شیمیایی انشان داد که درصد بیشتری از نمونه ها 25 درصد از نظر ویژگی نقطه انجماد با استاندارد مربوطه مطابقت نداشتند نتایج آزمون میکروبی نمونه ها نشان داد میانگین شمارش کلی میکروبی 104 × 4 / 10 بالاتر از حدود استاندارد است آلودگی به کلی فرم ها و اشرشیاکلی به ترتیب در 8/3و 7/5% از نمونه ها ی شیرپاستوریزه مشاهده گردید همچنین 2/5% از نمونه های مورد بررسی به باقیمانده آنتی بیوتیک ها آلوده بودند.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
- ۹۵/۰۷/۱۷