مقاله تاثیر کلسیم بر میزان ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
مقاله تاثیر کلسیم بر میزان ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. Sabrosa) با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کلسیم بر میزان ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. Sabrosa) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کلسیم بر میزان ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. Sabrosa) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کلسیم بر میزان ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. Sabrosa) با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
محمد رضا اصغری – دانشیار گروه علوم باغبانی ، دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
رقیه حاجی بلند – دانشیار گروه علوم گیاهی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز
پری زاهدی پور – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی دانشکده مشاورزی دانشگاه ارومیه
چکیده:
میوه توت فرنگی علاوه بر ارزش اقتصادی با توجه به ترکیبات فنولی موجود در آن و نقش آنتی اکسیدانی این ترکیبات جایگاه ویژه ای در سلامت جوامع بشری دارد. کلسیم در فرایندهای فیزیولوژیک گوناگون مانند رشد و نمو نقش داشته و محلول پاشی کلسیم یکی از استراتژی های مهم در تولید و افزایش کیفیت محصولات باغی می باشد. با در نظر گرفتن تحقیقات انجام شده در زمینه ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی این ترکیبات هدف این تحقیق بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف کلرید کلسیم بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی می باشد. بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار به صورت محلول پاشی کلرید کلسیم در سه سطح (0، 0/2، و 1 میلی مولار) بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی انجام شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی با استفاده از روش (DPPH radical scavenging activity) تعیین گردید. نتایج نشان داد که محلول پاشی سطوح مختلف کلرید کلسیم در سطح احتمال 5 درصد بر میزان ترکیبات فنولیک ، آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی معنی دار بوده است. با توجه به اهمیت تغذیه ای میوه توت فرنگی ، ترکیبات آنتی اکسیدانی آن توانایی حذف گونه های فعال اکسیژن و رادیکال های DPPH را دارند.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
- ۹۵/۰۷/۲۱