مقاله بررسی ترکیبات آنتی اکسیدانی ،پلی فنلی و آنتوسیانین های پریکارپ سه رقم کدوی ایرانی کشت شده در
مقاله بررسی ترکیبات آنتی اکسیدانی ،پلی فنلی و آنتوسیانین های پریکارپ سه رقم کدوی ایرانی کشت شده در ساوه با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات آنتی اکسیدانی ،پلی فنلی و آنتوسیانین های پریکارپ سه رقم کدوی ایرانی کشت شده در ساوه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات آنتی اکسیدانی ،پلی فنلی و آنتوسیانین های پریکارپ سه رقم کدوی ایرانی کشت شده در ساوه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات آنتی اکسیدانی ،پلی فنلی و آنتوسیانین های پریکارپ سه رقم کدوی ایرانی کشت شده در ساوه با word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
افسانه محمدی نوری – گروه زیست شناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ساوه، ایران
مژگان فرزامی سپهر – گروه زیست شناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ساوه، ایران
پژمان مرادی – گروه زیست شناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ساوه، ایران
چکیده:
آنتی اکسیدان ها می توانند باعث حفاظت سلول ها از آسیب های اکسیداتیو شوند. اطلاعات اندکی درباره ترکیب شیمیایی و فعالیت زیستی گیاه کدو در دسترس است. این تحقیق مقادیر ترکیبات فنلی، آنتوسیانین ها و خواص آنتی اکسیدانیپریکارپ میوه کدو را تعیین می کند. با توجه به کشت گسترده کدو در ایران و اثرات درمانی و دارویی آن آزمایش بر روی سه رقم کدوی تنبلC. maxima)کدوی قزوینیC. pepo L.) و کدوی حلوایی C. moschata کشت شده درشهرستان ساوه در سال 1390 صورت گرفت. محاسبات آماری به وسیله نرم افزار SPSS و جدول آنالیز واریانس و آزمون دانکن انجام شد. نتایج نشان داد که تفاوتها درسطح p>0/05 معنی دار بودند. بیشترین مقدار ترکیبات فنلی بر حسب اسیدگالیک0/42±10/74میلی گرم بر گرم وزن خشک) و غلظت آنتوسیانین0/00±0/6 میلی گرم بر گرم وزن خشک مربوط به رقم تنبل بود . همچنین این رقم از فعالیت آنتی اکسیدانی بهتری بر حسب آسکوربیک اسید 0/024±1/18 میلی گرم بر گرم وزن خشک) در مقایسه با ارقام دیگر برخوردار بود. در حالیکه کمترین مقادیر را رقم قزوینی نشان داد
- ۹۵/۰۸/۰۳