مقاله بکارگیری روش های الکترومغناطیس حوزه فرکانس و پلاریزاسیون القایی در بررسی محدوده و عمق کانسار
مقاله بکارگیری روش های الکترومغناطیس حوزه فرکانس و پلاریزاسیون القایی در بررسی محدوده و عمق کانسار مس شمال شرق شاهرود با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بکارگیری روش های الکترومغناطیس حوزه فرکانس و پلاریزاسیون القایی در بررسی محدوده و عمق کانسار مس شمال شرق شاهرود با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری روش های الکترومغناطیس حوزه فرکانس و پلاریزاسیون القایی در بررسی محدوده و عمق کانسار مس شمال شرق شاهرود با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بکارگیری روش های الکترومغناطیس حوزه فرکانس و پلاریزاسیون القایی در بررسی محدوده و عمق کانسار مس شمال شرق شاهرود با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی علوم معدنی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
میعاد بادپا –
چکیده:
هدف نهایی این مطالعه، مشخص کردن محدوده و عمق کانسار مس با روشهای مرسوم ژئوفیزیکی میباشد. در این بین روشهای الکتریکی بالاخص روش پلاریزاسیون القایی (IP) اغلب برای پی جویی کانی های فلزی و هادی به خصوصاً مس به کار می رود. روش های الکترومغناطیسی (EM) نیز به دلیل تنوع بسیار و سرعت بالاتر عملیات، مورد توجهاند. از اینرو، پس از پی جوییهای اولیه زمین شناسی و بررسی رخنمونهای کانسار مس در منطقه، خطوط برداشت EM و IP-RS طراحی شد. داده های الکترومغناطیس در 17 نقطه توسط دستگاه EM-34 در 3 فرکانس 04، 16 و 64 و 10 کیلوهرتز و داده های IP و RS در 14 نقطه توسط دستگاه ABEM-SAS4000 برداشت شدند. خروجی دستگاه هایمذکور به ترتیب، هدایت الکتریکی برای برداشت الکترومغناطیس و بارپذیری و مقاومت الکتریکی برای برداشت پلاریزاسیون القایی است. در نهایت داده های EM در نرم افزار SURFER-12 و داده های IP-RS در نرم افزار (RES2DINV(ver 3.45 آنالیز و مدلسازی شدند و در نتیجهی مدلسازی و تفسیرکمی داده ها، محل و عمق تقریبی آنومالی معرف کانسار مس در محدوده شمال شرق شاهرود و نیز نقطه پیشنهادی جهت حفاری مشخص شد.
- ۹۵/۰۸/۰۳