مقاله تعیین و مقایسه غلظت عناصر معدنی کلسیم، سدیم و پتاسیم دو گونه گیاه مرتعی Festuca ovina و Alope
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
مقاله تعیین و مقایسه غلظت عناصر معدنی کلسیم، سدیم و پتاسیم دو گونه گیاه مرتعی Festuca ovina و Alopecurus Textileدر مراتع شمال سبلان با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین و مقایسه غلظت عناصر معدنی کلسیم، سدیم و پتاسیم دو گونه گیاه مرتعی Festuca ovina و Alopecurus Textileدر مراتع شمال سبلان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و مقایسه غلظت عناصر معدنی کلسیم، سدیم و پتاسیم دو گونه گیاه مرتعی Festuca ovina و Alopecurus Textileدر مراتع شمال سبلان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین و مقایسه غلظت عناصر معدنی کلسیم، سدیم و پتاسیم دو گونه گیاه مرتعی Festuca ovina و Alopecurus Textileدر مراتع شمال سبلان با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
رقیه ولی زاده یونجالی – دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام، دانشگاه محقق اردبیلی
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق – استادیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی
اردوان فرزاد – استادیار گروه مرتع و آبخیزداری، دانشکده فناوری کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی
بهرام فتحی آچاچلوئی – استادیار علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده:
به منظور بررسی غلظت عناصر معدنی پرنیاز کلسیم، سدیم و پتاسیم در دو گونه مرتعی و نمونه های گیاهی در طی دو مرحله فنولوژیکی (گلدهی و بذردهی) جمع آوری شدند نمونه برداری طی مراحل گلدهی و بذردهی در مراتع شمال سبلان در ارتفاع 2700- 3200 متر انجام شد. نمونه های گیاهی پس از جمع آوری و خشک شدن، آسیاب شده و غلظت عناصر معدنی آن ها با استفاده از فلیم فتومتر اندازه گیری شد. درصد خاکستر خام نیز با قرار دادن نمونه ها در کوره الکریکی تعیین شد. این مطالعه با دوتیمار سه تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شدو آنالیز آماری داده ها بااستفاده از نرم افزار و مقایسه میانگین ها با آزمون توکی صورت گرفت. نتایح حاصل بیانگر کاهش معنی دار غلظت عناصر معدنی هر دو گونه گیاهی باافزایش بلوغ 0/05 Pبود. به طوری که هم در Festuca ovina و هم Alopecurus textile میزان کلسیم، سدیم و پتاسیم در مرحله گلدهی بالاتر از بذردهی بود. برخلاف عناصر معدنی، نتایج به دست آمده نشان دهنده افزایش درصد خاکتسر خام با افزایش سن گیاهان بود. و در هر دو گونه مرتعی درصد خاکستر خام در مرحله بذر دهی بالاتر از گلدهی بود.
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
- ۹۵/۰۸/۰۳