مقاله تولید روغن تکیاخته توسط مورتیرلا در تخمیر حالت جامد با word
مقاله تولید روغن تکیاخته توسط مورتیرلا در تخمیر حالت جامد با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید روغن تکیاخته توسط مورتیرلا در تخمیر حالت جامد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید روغن تکیاخته توسط مورتیرلا در تخمیر حالت جامد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید روغن تکیاخته توسط مورتیرلا در تخمیر حالت جامد با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
سیده زینب اسدی – گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران
کیانوش خسروی دارانی – گروه تحقیقات صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، تهران، ایران
هوشنگ نیکوپور – گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران
حسین باخدا – گروه مکانیزاسیون کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران
چکیده:
امروزه امکان تولید روغن تک یاخته و اسیدهای چرب چند غیر اشباع از ریزسازواره ها با بکارگیری تخمیر حالت جامد به عنوان روش مناسببرای تولید این محصول مورد توجه قرار گرفته است. مطالعات اخیر بر استفاده از قارچهای مختلف به علت تولیدکنندگان بالقوه اسیدهای چرب ضروری متمرکز بوده است، که در این عرصه گونه های متعلق به Mortierella بویژه M. alpina به علت قابلیت تولید طیف وسیعی از اسیدهای چرب چند غیراشباع و اهمیت آن در سلامت و تغذیه انسان توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. بهبود فرایندهای زیستی و کاهش هزینه های آن برای فروش روغن تک یاخته ضروری است، زیرا ملاحضات اقتصادی تولید روغن تک یاخته به شدت تحت تأثیر هزینه مواد اولیه است و مقرون به صرفه ترین سوبستراها، ضایعات حاصل از کارخانجات مواد غذایی می باشد، که با تخمیر در بستر جامد بدین منظور می توان دست یافت.این مقاله در ابتدا به معرفی روغن تک یاخته و اسیدهای چرب ضروری، نحوه تجمع روغن و تشکیل اسیدهای چرب توسط ریزسازواره های روغنی، ریزسازواره های تولید کننده روغن تک یاخته، قارچ Mortierella و M. alpina همچنین ا همیت آن در بین سایر ریزسازواره های روغنی، سپس تخمیر در بستر جامد برای تولید روغن تک یاخته توسط قارچ مذکور می پردازد.
- ۹۵/۰۸/۰۳