مقاله بررسی برنامه بازرسی ISI و PSI برای پایش و عیب یابی تجهیزات اصلی نیروگاههای هسته ای روسی با کم
مقاله بررسی برنامه بازرسی ISI و PSI برای پایش و عیب یابی تجهیزات اصلی نیروگاههای هسته ای روسی با کمک روشهای تستهای غیر مخرب با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی برنامه بازرسی ISI و PSI برای پایش و عیب یابی تجهیزات اصلی نیروگاههای هسته ای روسی با کمک روشهای تستهای غیر مخرب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برنامه بازرسی ISI و PSI برای پایش و عیب یابی تجهیزات اصلی نیروگاههای هسته ای روسی با کمک روشهای تستهای غیر مخرب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی برنامه بازرسی ISI و PSI برای پایش و عیب یابی تجهیزات اصلی نیروگاههای هسته ای روسی با کمک روشهای تستهای غیر مخرب با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: سومین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیب یابی
تعداد صفحات: 13
چکیده:
قبل از شروع بکار و در زمان بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر ارگان بهره بردار می بایست با روشهای مختلف از
سالم و ایمن بودن سیستمها و تجهیزات مدار اول از لحاظ نشت مواد رادیواکتیو اطمینان حاصل نماید. در این راستا آزمایشات NDT مطابق برنامه BNPP Typical Program (TP برای نیروگاه اتمی بوشهر (آمده در جداول 1 تا 7) انجام میشود (2). عملیات NDT بر اساس TP انجام میشود تا اطمینان حاصل کنیم که هیچ عیبی در هنگام ساخت و اسمبل کردن تجهیزات به وجود نیامده است و همچنین کلیه عیوب (Flaws) مجاز را ثبت میکنیم تا رشد این عیوب را در مراحل بعدی بازرسی In-Service Inspection (ISI) که در زمان Over haul نیروگاه اتمی انجام میشود تحت کنترل داشته باشیم. [1,2] . هدف از این مقاله مقایسه برنامه تدوین شده برای تست تجهیزات اصلی مدار اول بر اساس TP و دیاگرام (جداول 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 8 و شکل 1) با استاندارد آمریکایی (ASME XI) میباشد. به منظور مقایسه همه جانبه، این روش مقایسه از چند جهت برای تجهیزات مدار اول نیروگاه اتمی بوشهر صورت پذیرفته است که شامل مقایسه استانداردها، پرسنل، احراز کیفیت سیستمهای تست کننده (Qualification) دستگاههای تست کننده و حجم عملی تست های رادیوگرافی (RT) کسیل امواج صوتی (UT) بازرسی چشمی (VT) و نهایتاً استفاده از روش تست مایعات نافذ (PT) و ذرات مغناطیسی (MT) و تست جریانهای گردابی (ET) در هر دو استاندارد میباشد.
- ۹۵/۰۸/۰۶