ایران پروژه

مقاله اثر ذبح حلال بر راحتی حیوان و کیفیت گوشت با word

ali mo | چهارشنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۲۰ ق.ظ

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر ذبح حلال بر راحتی حیوان و کیفیت گوشت با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ذبح حلال بر راحتی حیوان و کیفیت گوشت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ذبح حلال بر راحتی حیوان و کیفیت گوشت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ذبح حلال بر راحتی حیوان و کیفیت گوشت با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران

تعداد صفحات: 1

چکیده:

کشتار دام و طیور به روش ذبح اسلامی ( حلال ) از روشها ی عمده و مورد استفاده در جوامع اسلامی است . این مقاله روشهای عمده مورد استفاده برا ی کشتار دام و عوامل مهم موثر بر آن را در متون علمی بررسی نموده و معایب و مزایای هر یک را با در نظر گرفتن راحتی حیوان و کیفیت گوشت معرفی نموده است . سپس روش ذبح حلال با توجه به برخی آیات و احاد یث در زمینه ذبح حلال و رحم و شفقت به حیوانات مورد بررسی قرار گرفته است . با ارزیابی دستورات عمده جهت ذبح حلال و مقا یسه آن ها با دلا یل علمی به نظر می رسد پس از ذبح مقدار ز یادی از خون پمپ شده توسط قلب سریعا از محل برش خارج می شود و افت سر یع فشار خون ا یجاد می شود . در نتیجه مغز از مهمترین منبع اکسیژن و گلوکز خود محروم می شود در نها یت آنوکسی ایجاد می شود . فشار ما یع مغز ی، نخاعی به دلیل قطع شدن سیاهرگ های وداجپائین می آ ید که حتی سر یعتر از کاهش فشار خون است و ا ین امر منجر به شوک عمیق و بیهوشی می شود . به دلیل محرومیت مغز از خون در اثر خونریزی شد ید، ضربان قلب حیوان شد یدا افزا یش می یابد تا جریان خون به مغز و دیگر قسمت ها ی بدن افزا یش یابد . انقباضات شد ید عضلانی و تشنج آغاز می شود که عکس العمل های فیزیولوژیک اتوماتیک هستند تا خون به قسمت ها ی بالائی به خصوص مغز فرستاده شود . این انقباضات شد ید عضلانی و تشنج دردناک نیستند . در نها یت مقدار ز یادی از خون به دلیل انقباضات عضلانی و فشار ناشی از آن خارج می شود . که ا ین نکته منجر به خونگیری دام و کیفیت بیشتر گوشت می شود . برش سر یع و ناگهانی هیچ دردی را ا یجاد نمی کند . زیرا ساختارهای زیر پوست به غیر از پایانه های اعصاب حسی فاقد حساسیت به درد هستند .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |