مقاله بررسی توان آنتاگونیستی باکتریهای فلورسنتبر علیه عامل باکتریایی پوسیدگی نرم سیب زمینی در استان
مقاله بررسی توان آنتاگونیستی باکتریهای فلورسنتبر علیه عامل باکتریایی پوسیدگی نرم سیب زمینی در استان کردستان با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی توان آنتاگونیستی باکتریهای فلورسنتبر علیه عامل باکتریایی پوسیدگی نرم سیب زمینی در استان کردستان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توان آنتاگونیستی باکتریهای فلورسنتبر علیه عامل باکتریایی پوسیدگی نرم سیب زمینی در استان کردستان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی توان آنتاگونیستی باکتریهای فلورسنتبر علیه عامل باکتریایی پوسیدگی نرم سیب زمینی در استان کردستان با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
سیبزمینی گیاهی است یک ساله از خانواده solanaceae و یکی از مهمترین محصولاتی است در سطح کشور و نیز استان کردستان کشت میگردد. باکتریهای مولد پوسیدگی نرم (pectobacterium atrosepticum, pectobacterium carotovorum) از خطرناکترین عوامل بیماریزای این محصول به شمار میآیند. به همین جهت در این مطالعه اثر همستیزی سودوموناس هاس فلورسنت جدا شده از ریزوسفر سیبزمینی، در کنترل زیستی این بیماری مطالعه گردید. 54 جدایه در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفتند. که 42 جدایه خصوصیات بیوشیمیایی باکتریهای سودوموناس راداشتند. در بررسی های آزمایشگاه اکثر جدایهها با تولید آنتیبیوتیک و ترکیبات خارج سلولی توانستند از رشد کلنیهای باکتری عامل پوسیدگی نرم ممانعت کنند، ولی توانایی انها در تولید هیدروژن سیانید محدود به 8 جدایه بود. از طرف دیگر، 9 جدایه با تولید سیدروفور و 9 جدایه نیز با تولید آنزیم پروتئاز از رشد باکتری عامل پوسیدگی نرم جلوگیری کردند. 6 جدایه برای استخراج PCR,DNA مورد بررسی قرار گرفتند که 3 جدایه در گروه سودموناس فلورسنت قرار گرفتند از این جدایهها در آزمون گلخانهای در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار استفاده شد و در اتست گلخانهای افزایش درصد رشد ریشه و اندامهای هوایی نسبت به شاهد مشاهده شد.
- ۹۵/۰۸/۱۲