مقاله بررسی روند رشد باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 در شیر سویای پاستوریزه و فرادما با word
مقاله بررسی روند رشد باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 در شیر سویای پاستوریزه و فرادما با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند رشد باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 در شیر سویای پاستوریزه و فرادما با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند رشد باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 در شیر سویای پاستوریزه و فرادما با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند رشد باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 در شیر سویای پاستوریزه و فرادما با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
باتوجه به توالی های پپتیدی ازاد شده در طول فراوری حرارتی، و پرنیازبودن باکتریهای لاکتیک نسبت به عوامل پپتیدی لذا سرعت رشد بیشتر لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 در شیرسویای فرادمادرمقایسه با نمونه پاستوریزه موردانتظار است.لذادراین پژوهش تغییرات تعدادباکتری لاکتو باسیلوس پلنتاروم A7 بر حسب (log(cfu/ml و تغییرات pH در برابرزمان جهت مقایسه روند رشد سویه بومی لاکتو باسیلوس پلنتاروم با منشا انسانی در شیر سویای ساده پاستوریزه و فرادما مورد مقایسه قرار گرفت.نتایج بدست امده نشان داد که پیک جمعیت باکتری زنده در دو نمونه شیر سویایپاستوریزه و فرادما از نظر تعدادباکتری و زمان تخمیر تفاوت معنی داری نشان نداد.با این حال جمعیت لاکتوباسیلوس زنده در نمونه شیرسویای فرادمابرای دوره زمانی بیشتری ثابت ماند. به نظر می رسد،فرضیه ارائه شده در موردحضور ترکیبات موثر در رشد باکتری مورد ازمایش در شیر سویایفرادما در حفظ جمعیت بالاتری از آن در طول دوره تخمیر صادق می باشد.
- ۹۵/۰۸/۱۲