مقاله تاثیر داروی کابرگولین بر میزان آنزیم های کبدی و پروتئین های سرم در موش صحرایی نر با word
مقاله تاثیر داروی کابرگولین بر میزان آنزیم های کبدی و پروتئین های سرم در موش صحرایی نر با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر داروی کابرگولین بر میزان آنزیم های کبدی و پروتئین های سرم در موش صحرایی نر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر داروی کابرگولین بر میزان آنزیم های کبدی و پروتئین های سرم در موش صحرایی نر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر داروی کابرگولین بر میزان آنزیم های کبدی و پروتئین های سرم در موش صحرایی نر با word :
مقاله تاثیر داروی کابرگولین بر میزان آنزیم های کبدی و پروتئین های سرم در موش صحرایی نر با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه 45 تا 50 منتشر شده است.
نام: تاثیر داروی کابرگولین بر میزان آنزیم های کبدی و پروتئین های سرم در موش صحرایی نر
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کابرگولین
مقاله آلانین ترانس آمیناز
مقاله آسپارتات ترانس آمیناز
مقاله آلکالین فسفاتاز
مقاله پروتئین
مقاله سرم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: به علت اهمیت نقش کبد در ارتباط با متابولیسم داروهای شیمیایی و سنتز پروتئین های پلاسما و استفاده زیاد از داروی کابرگولین در درمان بیماری هیپرپرولاکتینمیا، پارکینسون و برخی اختلالات دیگر این مطالعه با هدف بررسی اثر داروی کابرگولین بر غلظت پلاسمایی آنزیم های کبدی و پروتئین های سرم انجام گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی 40 سر موش صحرایی نر بالغ از نژاد ویستار به 5 گروه 8 تایی تقسیم شدند. گروه های تجربی 1 و 2 و 3 به ترتیب مقادیر 1، 05 و 01 (mg/kg) دارو را دریافت کردند. گروه کنترل هیچ دارویی دریافت نکرد و گروه شاهد فقط آب مقطر (حلال دارو) دریافت کرد. تجویز دارو به صورت زیر پوستی و به مدت 14روز انجام شد. بعد از پایان دوره آزمایش نمونه های خونی از کلیه گروه ها تهیه و آنزیم های کبدی شامل آلانین ترانس آمیناز (ALT)، آسپارتات ترانس آمیناز (AST)، آلکالین فسفاتاز (ALP)، آلبومین و پروتئین توتال اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده از آزمایشات بوسیله آنالیز آماری غیر پارامتری (K Independent Sample) تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: بین گروه های تجربی دریافت کننده مقادیر مختلف دارو و گروه کنترل اختلاف معنی داری در میزان آنزیم هایALT و AST مشاهده نگردید. میزان آنزیمALP در گروه های دریافت کننده مقادیر 05 و حداکثر یک میلی گرم بر کیلوگرم (287±471 و 5306±474) نسبت به گروه کنترل (3146±551) کاهش معنی داری را نشان داد (P<0.05). میزان پروتئین تام نیز به دنبال دریافت مقادیر 1 و 05mg/kg، کابرگولین 009±770 و 011±771 بود که کاهش معنی داری را نسبت به گروه کنترل (014±836) نشان داد (P<0.05). همچنین آلبومین در گروه های دریافت کننده مقادیر 1 و05mg/kg ، 446±002 و 005±46 بود و نسبت به گروه کنترل 008±471 کاهش معنی داری نشان داد .(P<0.05)
نتیجه گیری: عدم تغیرات معنی دار در سطح AST و ALT به عنوان شاخص های اصلی عملکرد کبدی می توان نتیجه گرفت داروی کابرگولین به عنوان یک آگونیست دوپامینی با مقادیراستفاده شده فاقد اثرات مخرب بر پارانشیم کبدی است، هر چند مطالعات بیشتری در این زمینه لازم است.
- ۹۵/۰۸/۱۲