مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته با word
مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه چند منظوره فرآوری پسته با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
تعداد صفحات: 12
چکیده:
در این تحقیق دستگاهی چند منظوره و ساده برای فرآوری پسته ساخته شد تا کشاورزان خرده کار با خرید آن بتوانند مراحل اولیه فرآوری پسته را خود انجام داده و محصول را با قیمت مناسب به بازار ارائه دهند این دستگاه می تواند سه مرحله پوست کنی، شستشو و رطوبت گیری پسته را در یک محفظه که محفظه فرآوری نامیده می شود، انجام دهد نتایج ارزیابی نشان داد که دستگاه ساخته شده قادر است پوست سبز پسته را به طور کامل از روی آن برداشته و از محصول جدا و به بیرون از دستگاه هدایت کند. بیشترین رانمان پوست کنی هنگامی بدست آمد که دور قفسه ساینده بیرونی آن بیشتر از قفسه داخلی باشد میزان کاهش رطوبت با شیبی برابر با 0/36 در مقابل سرعت محیطی برخورد توده محصول با هوا، روبه افزایش بود. همچنین نتایج نشان داد که دستگاه قابلیت گرفتن رطوبت سطحی محصول و توده آن را دارا است عامل اصلی در افزایش عملکرد دستگاه تنظیم فرکانس مناسب بود و در فرآیند پوست کنی فرکانس های 15 هرتز برای قفسه بیرونی و 10 هرتز برای قفسه داخلی بهترین نتیجه را در پی داشت.
- ۹۵/۰۸/۱۲