مقاله مقایسه میزان شیوع آلودگی گوشت مرغ مصرفی بسته بندی وغیربسته بندی به سالمونلادرشهر امل با word
مقاله مقایسه میزان شیوع آلودگی گوشت مرغ مصرفی بسته بندی وغیربسته بندی به سالمونلادرشهر امل با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه میزان شیوع آلودگی گوشت مرغ مصرفی بسته بندی وغیربسته بندی به سالمونلادرشهر امل با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان شیوع آلودگی گوشت مرغ مصرفی بسته بندی وغیربسته بندی به سالمونلادرشهر امل با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه میزان شیوع آلودگی گوشت مرغ مصرفی بسته بندی وغیربسته بندی به سالمونلادرشهر امل با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
سلامت مواد غذایی نقش مهمی در تامین سلامت انسان دارد. نگهداری نادرست مواد غذایی از جمله گوشت طیورموجب فساد و بیماریزا شدن آنها شده و می تواند بر روی سلامت افراد اثرات سوء بگذارد.علیرغم پیشرفت درمراقبتهای پزشکی وتکنولوژی مواد غذایی که در سالهای اخیر صورت گرفته است هنوز هم بیماریهای غذازاددرکشورهای پیشرفته ودر حال توسعه مشکل عمده ای برای سلامت انسان محسوب می شوند.به جز مشخصات ظاهری ماده غذایی، بهترین و سریعترین راه تشخیص سلامت و فساد، انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی است . از آنجا که گوشت طیور یکی از مهمترین موادپروتیینی در رژیم غذایی ما محسوب می شود, برآن شدیم تا شیوع باکتری پاتوژنمهمی مانند سالمونلا را درگوشت مرغ عرضه شده به صورت بسته بندی شده و غیربسته بندی درشهر امل راکه تاکنون بررسی نشده است مورد بررسی قرار دهیم.200نمونه گوشت مرغ از اوایل تابستان 91 تااواخرزمستان 91 به مدت 9ماه تهیه و مورد آزمایش قرار گرفت نمونه گیریها از واحدهای عرضه کننده گوشت مرغ به صورت بسته بندی و واحدهای عرضه کننده گوشت مرغ به صورت غیر بسته بندی(فله ای) از مناطق مختلف شهرستان آمل خریداری شدند. نمونه ها جهت تشخیص آزمایشگاهی بر اساس دستورالعمل شماره 2394مؤسسه ملی استاندارد ایران انجام شد. از 200 نمونه گوشت مرغ مورد بررسی از شهر آمل، 43نمونه الوده به سالمونلا( 21/5 درصد ) اختلاف مشاهده شده در میان نمونه های ارسالی مرغ بسته بندی و غیربسته بندی از مناطق مختلف شهرهای یادشده از نظرآماری معنی دار است (0/05>p) . نتایج ما نشان می دهد که مراکز عرضه گوشت بسته بندی شده وغیربسته بندی شده در شهرامل اگرچه دارای تفاوتهایی در میزان آلودگی میکربی هستند ولیکن این تفاوتها از نظر آماری معنی دار نمی باشند. (0/05>p )
- ۹۵/۰۸/۱۲