مقاله ارزیابی رضایت مندی مراجعین بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سا
مقاله ارزیابی رضایت مندی مراجعین بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال 1385 با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی رضایت مندی مراجعین بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال 1385 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رضایت مندی مراجعین بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال 1385 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی رضایت مندی مراجعین بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال 1385 با word :
مقاله ارزیابی رضایت مندی مراجعین بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال 1385 با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان از صفحه 91 تا 96 منتشر شده است.
نام: ارزیابی رضایت مندی مراجعین بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال 1385
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رضایت مندی بیماران
مقاله اورژانس
مقاله فوریت
مقاله گلستان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: ماهیت کار در بخش اورژانس به نحوی است که برای حفظ حیات بیماران باید مراقبت هایی با کیفیت بالا و در کوتاه ترین زمان ممکن ارایه گردد. پایش مکرر کیفیت ارایه خدمات و رضایت مراجعین بخش اورژانس به عنوان یکی از شاخص های مهم ضروری است. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان رضایت بیماران مراجعه کننده به بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان از خدمات ارایه شده در سال 1385 انجام گردید.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی مقطعی روی 2400 مراجعه کننده بخش اورژانس 13 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گلستان در شیفت های مختلف ارایه خدمت که به صورت تصادفی با در نظر گرفتن سهم هر بیمارستان به نسبت ارجاعات تخصصی و غیرتخصصی از بین کل مراجعین انتخاب شده بودند؛ طی سال 1385 صورت گرفت. داده ها با استفاده از پرسشنامه تهیه شده توسط تیم تحقیق مشتمل بر دو بخش اطلاعات دموگرافیک و سوالات مربوط به رضایت از خدمات ارایه شده به تفکیک سرپایی و فوریتی جمع آوری شد. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS-15 و آزمون کای اسکوئر تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: در بخش فوریت بیشترین درصد رضایت به ترتیب مربوط به توجه و برخورد پزشکان ( 86درصد)، توجه و طرز برخورد کارکنان پرستاری ( 85درصد)، میزان پاسخگویی کارکنان پرستاری به سوالات ( 841درصد)، وضعیت دمای بخش ( 839درصد) و تمیزی سطوح و کف بخش ها ( 819درصد) و کمترین درصد رضایت مربوط به طرز برخورد نگهبان با بیمار و همراهان ( 338درصد) و تمیزی سرویس های بهداشتی و وجود صابون (457 درصد) بود. بیشترین میزان رضایت بیماران بستری در بخش اورژانس به ترتیب مربوط به دسترسی به تلفن در صورت نیاز ( 497درصد)، طعم و مزه غذای ارایه شده ( 474درصد)، مقدار و دمای غذا ( 441درصد) و کمترین درصد رضایت مربوط به رعایت شأن و احترام بیمار ( 82درصد) بود.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان دهنده لزوم توجه بیشتر به آموزش کارکنان در رده های مختلف درخصوص نحوه برخورد با بیمار و همراهان وی و احترام به شأن انسانی ایشان را آشکار می سازد. همچنین توجه به وضعیت سرویس های بهداشتی ضروری است.
- ۹۵/۰۸/۲۰