مقاله استفاده از ابزارهای TRIZ بمنظور تسهیل دسترسی به اهداف مثلث طلایی هزینه، زمان و کیفیت در سازما

مقاله استفاده از ابزارهای TRIZ بمنظور تسهیل دسترسی به اهداف مثلث طلایی هزینه، زمان و کیفیت در سازمانهای تحقیقاتی پروژه محور با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از ابزارهای TRIZ بمنظور تسهیل دسترسی به اهداف مثلث طلایی هزینه، زمان و کیفیت در سازمانهای تحقیقاتی پروژه محور با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از ابزارهای TRIZ بمنظور تسهیل دسترسی به اهداف مثلث طلایی هزینه، زمان و کیفیت در سازمانهای تحقیقاتی پروژه محور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از ابزارهای TRIZ بمنظور تسهیل دسترسی به اهداف مثلث طلایی هزینه، زمان و کیفیت در سازمانهای تحقیقاتی پروژه محور با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک پروژه ها
تعداد صفحات: 15
چکیده:
با توجه به روند رشد فزاینده فناوری های نوین در هزاره سوم، و با بروز مسائل و مشکلات پیچیده، نیاز به کشف زمینه های بروز مسائل و شناسایی نیازمندیهای تحقیقاتی و ضرورت حل مسائل و استفاده بهینه از فرصت ها و زمینه های شناسایی شده در پروژه های تحقیقاتی کاملاً محسوس است. بر این اساس لازمست تا م دیران پروژه های تحقیقاتی در مرحله اول قدرت و توانمندی خود در مسیر کشف و حل مسئله های موجود را افزایش داده و ثانیاً با درک اهمیت این مقوله در جهت ارتقای قابلیت های کارکنان پروژه های تحت نظارت شان در حد بالایی تلاش نمایند. نوآوری نظام یافته (TRIZ) یکی از تکنیک های حل خلاق مسئله است که توسط گنریش آلتشولر روسی با هدف بهبود و سرعت بخشی به فرایند حل نوآورانه مسائل پایه گذاری شده است. این تکنیک دارای ابزارهای بسیار توانمندی بمنظور تعریف و شناسایی صحیح نیازهای مسئله و حل آن به شیوه های ابداعی و اثربخش می باشد. از جمله مواردی که همواره توجه مدیران پروژه را به خود واداشته اند می توان به سه عامل زمان، هزینه و کیفیت اشاره کرد، در این پژوهش به معرفی ابزارهای TRIZ و زمینه های کاربرد آنها در کاهش هزینه ها، کاهش زمان و بهبود کیفیت در پروژه های تحقیقاتی پرداخته شده است. نکته حائز اهمیت این است که TRIZ در مراحل مختلف تعریف و حل مسئله مصالحه و سازش بین پارامترها را نپذیرفته و بهبود در یک پارامتر را به قیمت کاهش قابلیت پارامتر های دیگر مورد پذیرش قرار نمی دهد و این بدان معناست که با بکارگیری TRIZ می توان به طور همزمان به کاهش هزینه، زمان ارتقای کیفیت در بالاترین حدود در پروژه ها پرداخت.

- ۹۵/۰۸/۲۰