مقاله بررسی رابطه بین وضعیت ماکروارگونومی و سطح رضایت شغلی در یک کارخانه توسعه و عمران با word
مقاله بررسی رابطه بین وضعیت ماکروارگونومی و سطح رضایت شغلی در یک کارخانه توسعه و عمران با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین وضعیت ماکروارگونومی و سطح رضایت شغلی در یک کارخانه توسعه و عمران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین وضعیت ماکروارگونومی و سطح رضایت شغلی در یک کارخانه توسعه و عمران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین وضعیت ماکروارگونومی و سطح رضایت شغلی در یک کارخانه توسعه و عمران با word :
مقاله بررسی رابطه بین وضعیت ماکروارگونومی و سطح رضایت شغلی در یک کارخانه توسعه و عمران با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان 1387 در سلامت کار ایران از صفحه 15 تا 20 منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه بین وضعیت ماکروارگونومی و سطح رضایت شغلی در یک کارخانه توسعه و عمران
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماکروارگونومی
مقاله میکروارگونومی
مقاله عوامل انسانی
مقاله رضایتمندی شغلی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: ماکروارگونومی یک نگرش اجتماعی- فنی است که به طراحی سازمانی، سیستم کار و نیز طراحی تعامل های انسان ماشین، انسان محیط و انسان شغل می پردازد و بر مشارکت کارکنان تاکید دارد. با بکارگیری ماکروارگونومی بسیاری از اصول ارگونومی خرد خود به خود در نظر گرفته می شود استفاده صحیح از شیوه های ماکروارگونومی می تواند منجر به بالا رفتن رضایتمندی از کار شود.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی- تحلیلی از نوع مقطعی می باشد. روش جمع آوری داده ها بر اساس بازدید، و تکمیل پرسشنامه می باشد. جامعه مورد مطالعه شامل 83 از پرسنل کارخانه ای وابسته به ایران خودرو می باشد. در این تحقیق از 2 پرسشنامه استفاده کردیم. یکی پرسشنامه بررسی وضعیت ماکروارگونومی که از 30 سوال طراحی شد که عوامل مختلف را در محیط کار مورد بررسی قرار می داد.
یافته ها: میانگین سن افراد مورد بررسی 308 سال می باشد. بیشترین افراد در گروه سنی 26-30 سال قرار دارند 446) درصد). بیشتر افراد دارای سابقه کاری 4 تا 7 سال هستند 566) درصد) و سطح تحصیلات بیشتر افراد دیپلم می باشد 566) درصد). میانگین نمره ماکروارگونومی در کل جامعه مورد مطالعه 598 بدست آمد. ماکزیمم نمره ای که فرد به این وضعیت داده است برابر 85 و کمترین نمره برابر 30 بوده است.
آزمون همبستگی پیرسون نشان داد که بین حیطه کلی ماکروارگونومی و رضایت شغلی رابطه مستقیم وجود دارد (P<0.001-r=0.638).
نتیجه گیری: بین نتایج اصلی بدست آمده در تحقیق ما در زمینه وضعیت ماکروارگونومی با نتایج تحقیقات مشابه نظیر تحقیق براریان (1385) و رجب زاده (1381) که از شاخص (Relative Stress Index) RSI استفاده کرده اند تقریبا همخوانی وجود دارد. همچنین میان نتایج رضایت شغلی تحقیق ما با نتایج تحقیقات مشابه نظیر تحقیقات باسی (2002) در کارکنان سوئدی، گارسیا و مولینا (1999) بر روی کارکنان اسپانیایی و نتایج تحقیق پرتوی (1385) در کارکنان ذوب آهن اصفهان و داوری (1382) در کارکنان نیروگاه شهید منتظری اصفهان همبستگی وجود دارد.
- ۹۵/۰۸/۲۰