ایران پروژه


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از باکتری باسیلوس کواگولانس و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از باکتری باسیلوس کواگولانس و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از باکتری باسیلوس کواگولانس و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از باکتری باسیلوس کواگولانس و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
پروبیوتیک به میکروارگانیسم های زندهای اطلاق می شود که در صورت مصرف به تعداد کافی، فواید سلامتی فراتر از تغذیه معمولی ارائه خواهند نمود. بیشتر محصولات پروبیوتیک دارای غلظت کمتری از حداقل غلظت لازم میکروارگانیسمهای پروبیوتیک میباشند که این امر به دلیل سرعت رشد آهسته و کاهش میزان زندهمانی در طی دوره نگهداری محصولات پروبیوتیک میباشند. هدف از این تحقیق تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده ازباکتری اسپورزای باسیلوس کواگولانس و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن می باشد. مواد و روش ها: در این پژوهش نمونه های ماست حاوی 1 و 2 درصد اینولین کوتاه زنجیر و بلند زنجیر و همچنین دو نمونه ماست شامل ماست کم چرب (1/5% چربی) و ماست کم چرب حاوی باکتری باسیلوس کواگولانس تولیدگردید. پس از تولید ماستها آزمون های pH، اسیدیته، سینرسیس، شمارش تعداد باکتریهای آغازگر و باکتری باسیلوس کواگولانس در روزهای 1، 7، 14 و 21 اندازه گیری گردید. نتایج و بحث: نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که باکتری باسیلوس کواگولانس به صورت موفقیت آمیزی در طی دوره نگهداری زنده باقی می ماند. سینرسیس در نمونههای مختلف در طی زمان افزایش پیدا میکند که افزایش سینرسیس به دلیل افزایش اسیدیته و در نتیجه کاهش pH می باشد که این امر باعث تضعیف شبکه پروتئینی ماست و در نتیجه خروج آب از این شبکه میباشد. نتایج بدست آمده برای نمونه های ماست حاوی 1 و 2% اینولین بلند زنجیر بر خلاف انتظار بدست آمد و تفاوت مشخصی در میزان سینرسیس این نمونه ها با سایر نمونه ها مشاهده نگردید که این امر نشان دهندهی غیر موثر بودن غلظت اینولین مورد استفاده می باشد.نتیجه گیری کلی: نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که باکتری باسیلوس کواگولانس میتواند به صورت موفقیت آمیزی جایگزین باکتری های پروبیوتیک معمول که مقاومت کمی دارند و در طی زمان نگهداری تعداد آنها افت می کند گردد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |