مقاله مطالعه هیستولوژی، هیستوشیمیایی مری و روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با word
مقاله مطالعه هیستولوژی، هیستوشیمیایی مری و روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه هیستولوژی، هیستوشیمیایی مری و روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه هیستولوژی، هیستوشیمیایی مری و روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه هیستولوژی، هیستوشیمیایی مری و روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با word :
مقاله مطالعه هیستولوژی، هیستوشیمیایی مری و روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در زیست شناسی جانوری از صفحه 17 تا 26 منتشر شده است.
نام: مطالعه هیستولوژی، هیستوشیمیایی مری و روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
این مقاله دارای 10 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیستولوژی
مقاله هیستوشیمیایی
مقاله روده
مقاله مری
مقاله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
چکیده و خلاصهای از مقاله:
تعداد 10 عدد ماهی کپور معمولی به وزن 500 تا 600 گرم و به اندازه 28 تا 30 سانتی متر از یکی از استخرهای پرورش ماهی در اطراف شهر اردبیل تهیه شد. بعد از نمونه برداری، نمونه ها به اندازه 5 تا 6 میکرون برش داده شده و با هماتوکسیلین- ائوزین، پریودیک اسید شیف(PAS) و آلشین آبی (ALB) رنگ آمیزی شدند و سپس ویژگیهای هیستولوژی و هیستوشیمیایی مری و روده توسط میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفت.
مسیر گوارشی ماهی کپور معمولی از مری و روده تشکیل شده، مری کوتاه بوده و دارای چین خوردگی های مخاطی بلندی بود اما چین خوردگی های مخاطی روده کوتاهتر و ضخیم تر از چین خوردگی های مخاطی مری دیده شد. ساختار هیستولوژی مسیر گوارش از چهار لایه تشکیل شده بود: مخاط، زیر مخاط، لایه ماهیچه ای، سروز. لایه مخاطی روده دارای سلولهای استوانه ای ساده بود که در بین آنها سلول های جامی و لنفوسیتها دیده می شد. ماهیچه مخاطی تنها در روده مشاهده گردید، لایه متراکم و سلولهای دانه دار مشاهده نشد.
- ۹۵/۰۸/۲۰